Power CAIR

Kalvolac Power CAIR bevat dé ingrediënten voor een maximale jeugdgroei waaronder het unieke ingrediënt CAIR, dat de luchtweggezondheid ondersteunt.

Ingrediënten

Kalvolac Power CAIR bevat dé ingrediënten voor een maximale jeugdgroei. Het helpt u bij het bereiken van de meest optimale opfok met maximaal resultaat. Dit kalvermelkpoeder bevat het unieke ingrediënt CAIR, dat de luchtweggezondheid ondersteunt. CAIR is een mix van kruiden en etherische oliën dat bijdraagt aan het natuurlijk opschonend vermogen van de longen, en vrije luchtwegen.

Hierdoor ervaren uw kalveren minder ongemak met ademhalen en hebben zij minder medicijnen nodig voor luchtwegen. Tevens neemt de opname van ruw- en krachtvoer toe. Naast CAIR maken ook de 100% zuiveleiwitten en het immuunsysteem bevorderend bio-actieve lactoferrine dit melkpoeder tot het meest premium in ons assortiment.

  • 100% zuiveleiwit
  • Ondersteuning gezonde luchtwegen
  • Maximale jeugdgroei
  • Ondersteuning immuunsysteem

Download product specificaties

Een overzichtelijke PDF met o.a.:
Voedingswaarde, ingredienten, voedingschemas en bereidingwijze.

Partner van Agrifirm DairyStart

Wij zijn trots op onze intensieve samenwerking met Agrifirm, waar onze Kalvolac Kalvermelkpoeders een vast onderdeel zijn in het DairyStart jongvee opfok programma.

Kalvolac is verkrijgbaar bij:

Agrifirm, ABZ Diervoeding, AgruniekRijnvallei, CZAV, De Eendracht, De Samenwerking, Gelre-ijsselstreek, Vitelia, Voergroep Zuid, Zuid-Oost Salland en BoerenBond- en Welkoop winkels.

Bestel Kalvolac direct

Wilt u Kalvolac bestellen? Vul uw gegevens in en een ­specialist neemt contact met u op.