Power

Kalvolac Power bevat 100% zuiveleiwitten en het immuunsysteem bevorderend bio-actieve lactoferrine wat maakt dat dit kalvermelkpoeder u helpt bij het bereiken van maximaal resultaat.

Ingrediënten

Kalvolac Power helpt u bij het bereiken van de meest optimale opfok met maximaal resultaat. Dit kalvermelkpoeder bevat dé ingrediënten voor een maximale jeugdgroei waaronder 100% zuiveleiwitten en het immuunsysteem bevorderend bio-actieve lactoferrine.

Zuiveleiwitten zijn het best verteerbaar voor het kalf en bio-actieve lactoferrine is een eiwit welke in verhoogde concentratie voorkomt in biest en heeft een antibacteriële en antivirale werking. Tevens biedt het extra ondersteuning aan het immuunsysteem. Het is een bewezen ingrediënt in de babyvoeding.

  • 100% zuiveleiwit
  • Maximale jeugdgroei
  • Ondersteuning immuunsysteem

Direct Kalvolac Power bestellen?

Dat kan via het online portal van onze partner Agrifirm. Heeft u nog geen MijnAgrifirm account? Maak hem dan hier ook snel en eenvoudig aan.

Download product specificaties

Een overzichtelijke PDF met o.a.:
Voedingswaarde, ingredienten, voedingschemas en bereidingwijze.

Partner van Agrifirm DairyStart

Wij zijn trots op onze intensieve samenwerking met Agrifirm, waar onze Kalvolac Kalvermelkpoeders een vast onderdeel zijn in het DairyStart jongvee opfok programma.

Kalvolac is verkrijgbaar bij:

Agrifirm, ABZ Diervoeding, AgruniekRijnvallei, CZAV, De Eendracht, De Samenwerking, Gelre-ijsselstreek, Vitelia, Voergroep Zuid, Zuid-Oost Salland en BoerenBond- en Welkoop winkels.

Bestel Kalvolac direct

Wilt u Kalvolac bestellen? Vul uw gegevens in en een Agrifirm ­specialist neemt contact met uw op. Bestel hier.