Power

Kalvolac Power bevat 100% zuiveleiwitten en het immuunsysteem bevorderend bio-actieve lactoferrine wat maakt dat dit kalvermelkpoeder u helpt bij het bereiken van maximaal resultaat.

Kalvolac Power
Maximale jeugdgroei
100% zuiveleiwit
Ondersteuning immuunsysteem

Kalvolac Power  helpt u bij het bereiken van de meest optimale opfok met maximaal resultaat. Dit kalvermelkpoeder bevat dé ingrediënten voor een maximale jeugdgroei waaronder 100% zuiveleiwitten en het immuunsysteem bevorderend bio-actieve lactoferrine. Zuiveleiwitten zijn het best verteerbaar voor het kalf en bio-actieve lactoferrine is een eiwit welke in verhoogde concentratie voorkomt in biest en heeft een antibacteriële en antivirale werking. Tevens biedt het extra ondersteuning aan het immuunsysteem. Het is een bewezen ingrediënt in de babyvoeding.

 

  • 100% zuiveleiwit

  • Maximale jeugdgroei

  • Ondersteuning immuunsysteem

Overstap-service

Wilt u ook uw kalveren van Kalvolac laten genieten? Maak dan gebruik van de overstapservice. In 3 stappen weet u precies welk product het beste bij u en uw kalveren past.

Lees meer

Download product specificaties

Een overzichtelijke PDF met o.a.:
Voedingswaarde, ingredienten, voedingschemas en bereidingwijze.

Download de PDF door hieronder uw e-mailadres in te vullen:

Partner van Agrifirm DairyStart

Wij zijn trots op onze intensieve samenwerking met Agrifirm, waar onze Kalvolac Kalvermelkpoeders een vast onderdeel zijn in het DairyStart jongvee opfok programma.

Kalvolac is verkrijgbaar bij:

Agrifirm, ABZ Diervoeding, AgruniekRijnvallei, CZAV, De Eendracht, De Samenwerking, Gelre-ijsselstreek, Vitelia, Voergroep Zuid, Zuid-Oost Salland en BoerenBond- en Welkoop winkels.

Bestel Kalvolac direct

Wilt u Kalvolac bestellen? Vul uw gegevens in en een Agrifirm specialist neemt contact met uw op. Bestel hier.