Quick

Kalvolac Quick is gebaseerd op hoogwaardige kwaliteit wei-eiwitten die bijdragen aan een snellere opname van kracht- en ruwvoer en daardoor zorgen voor een goede pensontwikkeling.

Ingrediënten

Kalvolac Quick is een premium kalvermelkpoeder gebaseerd op hoogwaardige kwaliteit wei-eiwitten. Deze wei-eiwitten zijn snel verteerbaar voor het kalf, wat bijdraagt aan een snellere opname van kracht- en ruwvoer en daardoor zorgt voor een goede pensontwikkeling. Daarnaast is Kalvolac Quick licht aangezuurd voor extra ondersteuning van de gezondheid.

  • Snel verteerbaar
  • Goede pensontwikkeling
  • Ondersteuning darmgezondheid

Direct Kalvolac Quick bestellen?

Dat kan via het online portal van onze partner Agrifirm. Heeft u nog geen MijnAgrifirm account? Maak hem dan hier ook snel en eenvoudig aan.

Download product specificaties

Een overzichtelijke PDF met o.a.:
Voedingswaarde, ingredienten, voedingschemas en bereidingwijze.

Partner van Agrifirm DairyStart

Wij zijn trots op onze intensieve samenwerking met Agrifirm, waar onze Kalvolac Kalvermelkpoeders een vast onderdeel zijn in het DairyStart jongvee opfok programma.

Kalvolac is verkrijgbaar bij:

Agrifirm, ABZ Diervoeding, AgruniekRijnvallei, CZAV, De Eendracht, De Samenwerking, Gelre-ijsselstreek, Vitelia, Voergroep Zuid, Zuid-Oost Salland en BoerenBond- en Welkoop winkels.

Bestel Kalvolac direct

Wilt u Kalvolac bestellen? Vul uw gegevens in en een Agrifirm ­specialist neemt contact met uw op. Bestel hier.