Quick

Kalvolac Quick is gebaseerd op hoogwaardige kwaliteit wei-eiwitten die bijdragen aan een snellere opname van kracht- en ruwvoer en daardoor zorgen voor een goede pensontwikkeling.

Kalvolac Quick
Goede kracht- en ruwvoeropname
Goede pensontwikkeling
Ondersteuning darmgezondheid

Kalvolac Quick is een premium kalvermelkpoeder gebaseerd op hoogwaardige kwaliteit wei-eiwitten. Deze wei-eiwitten zijn snel verteerbaar voor het kalf, wat bijdraagt aan een snellere opname van kracht- en ruwvoer en daardoor zorgt voor een goede pensontwikkeling. Daarnaast is Kalvolac Quick licht aangezuurd voor extra ondersteuning van de gezondheid.

 

  • Snel verteerbaar

  • Goede pensontwikkeling

  • Ondersteuning darmgezondheid

Overstap-service

Wilt u ook uw kalveren van Kalvolac laten genieten? Maak dan gebruik van de overstapservice. In 3 stappen weet u precies welk product het beste bij u en uw kalveren past.

Lees meer

Download product specificaties

Een overzichtelijke PDF met o.a.:
Voedingswaarde, ingredienten, voedingschemas en bereidingwijze.

Download de PDF door hieronder uw e-mailadres in te vullen:

Partner van Agrifirm DairyStart

Wij zijn trots op onze intensieve samenwerking met Agrifirm, waar onze Kalvolac Kalvermelkpoeders een vast onderdeel zijn in het DairyStart jongvee opfok programma.

Kalvolac is verkrijgbaar bij:

Agrifirm, ABZ Diervoeding, AgruniekRijnvallei, CZAV, De Eendracht, De Samenwerking, Gelre-ijsselstreek, Vitelia, Voergroep Zuid, Zuid-Oost Salland en BoerenBond- en Welkoop winkels.

Bestel Kalvolac direct

Wilt u Kalvolac bestellen? Vul uw gegevens in en een Agrifirm specialist neemt contact met uw op. Bestel hier.