Robust

Kalvolac Robust is een kalvermelkpoeder op basis van 55% magere melkpoeder en 100% zuiveleiwitten. Het helpt u bij het bereiken van een zorgeloze opfok met maximaal resultaat.

Kalvolac Robust
55% magere melkpoeder
100% zuiveleiwit
Emulgator voor optimale vetvertering
IMAGRO: ondersteunt darmgezondheid

Kalvolac Robust helpt u bij het bereiken van een zorgeloze opfok met maximaal resultaat. Dit kalvermelkpoeder is op basis van maar liefst 55% magere melkpoeder en 100% zuiveleiwitten. Zuiveleiwitten zijn het best verteerbaar voor het kalf. IMAGRO ondersteunt een optimale darmflora en de toegevoegde emulgator draagt bij aan optimale vetvertering. Deze combinatie van ingrediënten, met daarnaast ook nog de 40% makkelijk en snel verteerbare kokosolie, zorgen voor een uniek product dat bijdraagt aan een optimale kalveropfok.

 

  • 55% magere melkpoeder

  • 100% zuiveleiwit

  • Emulgator voor optimale vetvertering

  • IMAGRO: ondersteunt darmgezondheid

  • 40% kokosolie

Overstap-service

Wilt u ook uw kalveren van Kalvolac laten genieten? Maak dan gebruik van de overstapservice. In 3 stappen weet u precies welk product het beste bij u en uw kalveren past.

Lees meer

Download product specificaties

Een overzichtelijke PDF met o.a.:
Voedingswaarde, ingredienten, voedingschemas en bereidingwijze.

Download de PDF door hieronder uw e-mailadres in te vullen:

Partner van Agrifirm DairyStart

Wij zijn trots op onze intensieve samenwerking met Agrifirm, waar onze Kalvolac Kalvermelkpoeders een vast onderdeel zijn in het DairyStart jongvee opfok programma.

Kalvolac is verkrijgbaar bij:

Agrifirm, ABZ Diervoeding, AgruniekRijnvallei, CZAV, De Eendracht, De Samenwerking, Gelre-ijsselstreek, Vitelia, Voergroep Zuid, Zuid-Oost Salland en BoerenBond- en Welkoop winkels.

Bestel Kalvolac direct

Wilt u Kalvolac bestellen? Vul uw gegevens in en een Agrifirm specialist neemt contact met uw op. Bestel hier.