Start

Kalvolac Start is een startpoeder, voor verstrekking in de eerste twee levensweken van het kalf en is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de darmgezondheid.

Ingrediënten

Kalvolac Start is een startpoeder, voor verstrekking in de eerste twee levensweken van het kalf en is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de darmgezondheid. Kalvolac Start bestaat voor 100% uit zuiveleiwitten en ondersteunt de darmgezondheid door middel van specifieke ingrediënten zoals antistoffen tegen Rotavirus, Coronavirus en E.Coli en actieve stoffen die bijdragen aan gezonde mest.

Daarnaast draagt de bio-actieve lactoferrine bij aan ondersteuning van het immuunsysteem. Dankzij de unieke samenstelling van Kalvolac Start geeft u uw kalveren een optimale start in de meest kwetsbare periode van hun leven. Dit draagt bij aan een optimale groei vanaf de geboorte.

  • Boost voor eerste 2 weken
  • Ondersteuning darmgezondheid
  • 100% zuiveleiwit

Direct Kalvolac Start bestellen?

Dat kan via het online portal van onze partner Agrifirm. Heeft u nog geen MijnAgrifirm account? Maak hem dan hier ook snel en eenvoudig aan.

Download product specificaties

Een overzichtelijke PDF met o.a.:
Voedingswaarde, ingredienten, voedingschemas en bereidingwijze.

Partner van Agrifirm DairyStart

Wij zijn trots op onze intensieve samenwerking met Agrifirm, waar onze Kalvolac Kalvermelkpoeders een vast onderdeel zijn in het DairyStart jongvee opfok programma.

Kalvolac is verkrijgbaar bij:

Agrifirm, ABZ Diervoeding, AgruniekRijnvallei, CZAV, De Eendracht, De Samenwerking, Gelre-ijsselstreek, Vitelia, Voergroep Zuid, Zuid-Oost Salland en BoerenBond- en Welkoop winkels.

Bestel Kalvolac direct

Wilt u Kalvolac bestellen? Vul uw gegevens in en een Agrifirm ­specialist neemt contact met uw op. Bestel hier.