Unique

Kalvolac Unique voorziet het kalf in een optimale balans van vertering en groei door de snel verteerbare wei eiwitten en het langzamer verteerbare caseïnaat.

Ingrediënten

Kalvolac Unique is een premium kalvermelkpoeder gebaseerd op hoogwaardige kwaliteit zuiveleiwitten. Een derde van deze eiwitten is afkomstig van caseïnaat, het andere deel bestaat uit wei eiwitten. Caseïnaat is een grondstof gewonnen uit magere melk en heeft als voordeel dat het sneller verteerbaar is dan het magere melkpoeder eiwit caseine, maar mét behoud van zijn kwaliteiten.

Kalvolac Unique voorziet het kalf in een optimale balans van snel verteerbare wei eiwitten en het langzamer verteerbare caseïnaat. Dit draagt bij aan een snellere en verhoogde opname van kracht- en ruwvoer en daardoor optimale groeiresultaten.

  • Optimale balans in vertering
  • Optimale pensontwikkeling
  • Optimale groei

Download product specificaties

Een overzichtelijke PDF met o.a.:
Voedingswaarde, ingredienten, voedingschemas en bereidingwijze.

Partner van Agrifirm DairyStart

Wij zijn trots op onze intensieve samenwerking met Agrifirm, waar onze Kalvolac Kalvermelkpoeders een vast onderdeel zijn in het DairyStart jongvee opfok programma.

Kalvolac is verkrijgbaar bij:

Agrifirm, ABZ Diervoeding, AgruniekRijnvallei, CZAV, De Eendracht, De Samenwerking, Gelre-ijsselstreek, Vitelia, Voergroep Zuid, Zuid-Oost Salland en BoerenBond- en Welkoop winkels.

Bestel Kalvolac direct

Wilt u Kalvolac bestellen? Vul uw gegevens in en een ­specialist neemt contact met u op.