Kalvolac Unlimited

Kalvolac Unlimited heeft een speciale samenstelling waardoor het onbeperkt verstrekt kan worden om het genetisch potentieel van kalveren optimaal te benutten.

Ingrediënten

Kalvolac Unlimited is specifiek ontwikkeld om het genetisch potentieel van kalveren optimaal te benutten en om kalveren versneld op te fokken. Hierdoor kunt u efficiënt uw veestapel inrichten, met minder jongvee en meer melkkoeien. Kalvolac Unlimited heeft een speciale samenstelling waardoor het onbeperkt verstrekt kan worden.

De verhoogde opname van melkpoeder zorgt voor een betere beginontwikkeling van het kalf. Uier-, bot- en spierweefsel groeit sneller zonder dat vervetting van het kalf plaatsvindt. Verder is Kalvolac Unlimited gebaseerd op 100% hoogwaardige kwaliteit wei-eiwitten, dat bijdraagt aan een snellere opname van kracht-en ruwvoer en zo ook de maximale jeugdgroei ondersteunt.

  • 100% zuiveleiwit
  • Onbeperkt voeren
  • Maximale jeugdgroei

Download product specificaties

Een overzichtelijke PDF met o.a.:
Voedingswaarde, ingredienten, voedingschemas en bereidingwijze.

Partner van Agrifirm DairyStart

Wij zijn trots op onze intensieve samenwerking met Agrifirm, waar onze Kalvolac Kalvermelkpoeders een vast onderdeel zijn in het DairyStart jongvee opfok programma.

Kalvolac is verkrijgbaar bij:

Agrifirm, ABZ Diervoeding, AgruniekRijnvallei, CZAV, De Eendracht, De Samenwerking, Gelre-ijsselstreek, Vitelia, Voergroep Zuid, Zuid-Oost Salland en BoerenBond- en Welkoop winkels.

Bestel Kalvolac direct

Wilt u Kalvolac bestellen? Vul uw gegevens in en een ­specialist neemt contact met u op.