Unlimited

Kalvolac Unlimited heeft een speciale samenstelling waardoor het onbeperkt verstrekt kan worden om het genetisch potentieel van kalveren optimaal te benutten.

Kalvolac Unlimited
100% zuiveleiwit
Onbeperkt voeren
Maximale jeugdgroei

Kalvolac Unlimited is specifiek ontwikkeld om het genetisch potentieel van kalveren optimaal te benutten en om kalveren versneld op te fokken. Hierdoor kunt u efficiënt uw veestapel inrichten, met minder jongvee en meer melkkoeien. Kalvolac Unlimited heeft een speciale samenstelling waardoor het onbeperkt verstrekt kan worden. De verhoogde opname van melkpoeder zorgt voor een betere beginontwikkeling van het kalf. Uier-, bot- en spierweefsel groeit sneller zonder dat vervetting van het kalf plaatsvindt. Verder is Kalvolac Unlimited gebaseerd op 100% hoogwaardige kwaliteit wei-eiwitten, dat bijdraagt aan een snellere opname van kracht-en ruwvoer en zo ook de maximale jeugdgroei ondersteunt.

 

  • 100% zuiveleiwit

  • Onbeperkt voeren

  • Maximale jeugdgroei

Overstap-service

Wilt u ook uw kalveren van Kalvolac laten genieten? Maak dan gebruik van de overstapservice. In 3 stappen weet u precies welk product het beste bij u en uw kalveren past.

Lees meer

Download product specificaties

Een overzichtelijke PDF met o.a.:
Voedingswaarde, ingredienten, voedingschemas en bereidingwijze.

Download de PDF door hieronder uw e-mailadres in te vullen:

Partner van Agrifirm DairyStart

Wij zijn trots op onze intensieve samenwerking met Agrifirm, waar onze Kalvolac Kalvermelkpoeders een vast onderdeel zijn in het DairyStart jongvee opfok programma.

Kalvolac is verkrijgbaar bij:

Agrifirm, ABZ Diervoeding, AgruniekRijnvallei, CZAV, De Eendracht, De Samenwerking, Gelre-ijsselstreek, Vitelia, Voergroep Zuid, Zuid-Oost Salland en BoerenBond- en Welkoop winkels.

Bestel Kalvolac direct

Wilt u Kalvolac bestellen? Vul uw gegevens in en een Agrifirm specialist neemt contact met uw op. Bestel hier.