Kalvolac blijft beschikbaar voor iedere veehouder

Volop nieuwe mogelijkheden voor de melkveehouderij

De hoogwaardige kwaliteit en de toepassing van unieke zuivelstromen van FrieslandCampina in de Nutrifeed producten blijft gewaarborgd dankzij de strategische samenwerking tussen Agrifirm en Nutrifeed in de Nederlandse markt. Sinds 1 juli 2021 is Nutrifeed onderdeel geworden van de Denkavit Group, waardoor Nutrifeed nog meer toegang heeft tot productinnovatie en onderzoek. Agrifirm is een duurzame partner voor veehouders. Beide bedrijven gaan voor top kwaliteit producten.

Afbeelding: Agrifirm en Nutrifeed gaan een strategische samenwerking aan in de Nederlandse markt voor de Nutrifeed producten Kalvolac en Chivalac. V.l.n.r.: Sjaak de Kleijne (Jongvee­specialist Agrifirm), Arnold en Tom van Breematen (Melkveehouders te Soest), Erik Buys (Directeur, Denkavit) en Dick Hordijk (CEO, Agrifirm).

Dick Hordijk (CEO, Agrifirm): “Ik ben blij met de samenwerking met Nutrifeed in deze nieuwe vorm. Het is fantastisch dat met deze samenwerking volop geïnvesteerd wordt in de Kalvolac en Chivalac producten. Met de lange termijn visie en de praktische toepasbaarheid op het boerenerf, investeren we samen in de toekomst.”

De unieke kennis van de (jongvee)­specialisten van Agrifirm zorgt voor de juiste toepassing van de producten op het erf. Dit gecombineerd met de R&D kracht en hoogwaardige productie van Kalvolac en Chivalac producten, leidt dit tot gezonde, sterke en hoogproducerende dieren bij de veehouder.

Erik Buys (Directeur, Denkavit): “We brengen het beste van twee werelden samen. Agrifirm is een ontzettend sterke partner, bekend bij de veehouders en toekomstgericht. Onze hoge kwaliteit zuivelproducten van Kalvolac en Chivalac sluiten hier zeer goed op aan. Ik kijk er naar uit om in de toekomst nog meer stappen samen te zetten in de veehouderij.”

Agrifirm en Nutrifeed investeren samen in de toekomst!