Kalvolac blijft Kalvolac

Met voorgenomen verkoop van Nutrifeed aan Denkavit zal ook kalverpoedermerk Kalvolac, dat al 60 jaar onder de vleugels van FrieslandCampina en haar voorgangers valt, een plek krijgen in de Denkavit groep.

Geen verandering

Voor de afnemers van onze Kalvolac melkpoeders zal echter geen verschil merkbaar zijn. Onze producten en service blijven namelijk onveranderd. Deze zullen nog steeds gemaakt worden van FrieslandCampina zuivelstromen. Ook blijven de recepturen en dus de kwaliteit in tact en verandert er ook niets aan de begeleiding. De producten kunnen worden besteld via dezelfde contactpersonen en distributeur. Kortom Kalvolac blijft Kalvolac: kalvermelkpoeders gemaakt met melk van leden van de coöperatie FrieslandCampina.

Fabriek in Veghel

De productie van al onze producten blijft in de Nutrifeed fabriek in Veghel en alle 70 medewerkers blijven op dezelfde positie. Ook de ingrediënten blijven van FrieslandCampina komen om precies te blijven leveren zoals u van ons gewend bent.

Meer innovatiekracht

Met de overgang naar Denkavit neemt de innovatiekracht voor Kalvolac toe. Door de krachten te bundelen zijn er meer mogelijkheden voor Kalvolac om sneller te innoveren, intensief onderzoek uit te voeren naar nieuwe concepten en onze praktijktesten uit te breiden. Met nog steeds als doel ieder kalf gezond groot te brengen met de beste resultaten. Als het beter kan, gaan we voor beter. Voor gezondere kalveren, voor gezondere bedrijven. Voor een goed leven voor mens en dier.