Nutrifeed fabriek officieel non-GMO gecertificeerd

Om volledig aan te sluiten bij de marktdynamiek en toekomstige regelgeving is onze productiefaciliteit volledig overgeschakeld naar non-GMO. Naast onze Kalvolac producten, die al jaren non-GMO zijn, bevatten nu ook al onze andere Nutrifeed producten non-GMO ingrediënten. Wij geloven dat we succesvoller kunnen zijn als we focussen op onze kracht: waarde creëren uit zuivel. En daarmee nieuwe, veilige, hoogwaardige en innovatieve producten op de markt te brengen.

Certificering

Per 1 juni 2021 is de Nutrifeed productielocatie in Veghel GMO-gecontroleerd gecertificeerd en wordt erkend door de organisatie VLOG (Verband Lebensmittel ohne Gentechnik). Dit betekent dat er geen grondstoffen van gmo oorsprong worden gebruikt in ons productieproces en dat we een systeem hebben om al onze leveranciers en grondstoffen te controleren op gmo besmetting.

Geen verandering in producten

Voor al onze producten geldt: deze certificering heeft geen invloed op samenstelling en kwaliteit. Deze certificering komt bovenop onze bestaande GMP+ FSA certificering, waardoor al onze producten van dezelfde hoge kwaliteit zijn als je van ons gewend bent.