Nationale Rundvee Manifestatie (NRM) – 28 en 29 juni

Vrijdag 28 en zaterdag 29 juni vindt de 2-jaarlijkse Nationale Rundvee Manifestatie plaats. Met keuringen, een presentatie van dochtergroepen en een vakbeurs zet de NRM de kwaliteiten van het Nederlandse rundvee op de kaart. Er worden zo’n 8.000 bezoekers uit binnen- en buitenland verwacht. Ook Kalvolac is present, zowel in de stand van FrieslandCampina als bij Agrifirm.
Nationale Rundvee Manifestatie (NRM) – 28 en 29 juni

Kom een lekkere koffie met eigen melkschuim (Lattiz) drinken, Campina producten proeven en maak een praatje met de aanwezige buitendienst adviseurs, Kalvolac adviseurs, districtsraadsleden en bestuurders in de stand van FrieslandCampina. Bij Agrifirm komt u alles te weten over Kalvolac Unlimited en de resultaten in het veld.

Dit jaar wordt er ook een speciaal jongerenplein georganiseerd: het Koelplein. Het plein is centraal gelegen op de beurs en is een ontmoetingsplaats voor de agrarische jeugd. Er worden de hele dag door activiteiten georganiseerd, waaronder een toekomstdebat met Frans Keurentjes en een workshop ‘Geef de nieuwe opvolgers het maximale!” van Kalvolac en Dairystart. Een interactieve workshop waarin de deelnemers zelf de discussie aangaan en met het antwoord komen welke voeding het beste voor het kalf is. Een fictieve kalverpens én ruiken, voelen, proeven en wegen staan centraal in deze workshop.

Wij hopen u te zien op vrijdag 28 en/of zaterdag 29 juni bij de NRM in de IJsselhallen te Zwolle!

Neem contact op

Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies? Neem contact op met één van onze opfokspecialisten.

Contactformulier
Klik hier
Nieuwsbrief

Geen nieuws missen? Abonneer u op de nieuwsbrief.

Volg de ervaringen en kennis van opfokspecialisten en veehouders

Inschrijven