Leer ons kennen

Werken bij Nutrifeed is werken voor Denkavit! Nutrifeed is namelijk per 2021 onderdeel van Denkavit geworden!  Persoonlijke aandacht en betrokkenheid vinden wij belangrijk. Dat voel je zodra je ons kantoor binnenloopt. Collega’s zijn oprecht geïnteresseerd en staan ​​voor elkaar klaar. We werken hard, maar maken ook tijd voor gezelligheid. Ook lekker wandelen tijdens de lunchpauze met collega’s  is de normaalste zaak van de wereld.

We ontwikkelen onder andere nieuwe voerconcepten en producten. En niet alleen de ontwikkeling van onze producten en diensten krijgt onze aandacht. Ook jouw persoonlijke groei staat hoog in het vaandel. De lijntjes in ons bedrijf zijn kort en er is veel mogelijk. Van een studie Frans of microbiologie tot een Adobe-opleiding. Het beste uit onszelf halen, daar gaan we voor.

Familie Gevoel

Wat is onze missie? Wereldwijd de meest aantrekkelijke partner zijn in jongdiervoeding, kalfsvlees en bijzondere grondstoffen. Dat is waar we samen naar streven. Inmiddels werken we samen met meer dan 600 collega’s. We zijn actief in meer dan zestig landen en hebben vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en de Verenigde Staten. Maar hoe internationaal en ambitieus we ook zijn, je ervaart toch het familiegevoel. Aarzel niet. Reageer op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Je krijgt altijd een reactie van ons!

Lees meer