| Webinar

Schrijf je gratis in voor deze webinar! Diarree is een vervelende aandoening die zorgt voor ongemak en groeiachterstand bij kalveren. En kan, in het ergste geval uitmonden in sterfte. In dit webinar nemen twee jongveespecialisten en een dierenarts je daarom mee in de verschillende soorten diarree, de symptomen, hoe te behandelen, maar dus vooral hoe diarree te voorkomen. Door middel van hun kennis en praktische tips ben je weer een stap dichterbij het probleemloos opfokken van die succesvolle melkkoe.

| international, News

Om volledig aan te sluiten bij de marktdynamiek en toekomstige regelgeving is onze productiefaciliteit volledig overgeschakeld naar non-GMO. Naast onze Kalvolac producten, die al jaren non-GMO zijn, bevatten nu ook al onze andere Nutrifeed producten non-GMO ingrediënten. Wij geloven dat we succesvoller kunnen zijn als we focussen op onze kracht: waarde creëren uit zuivel.

| Nieuws, Geen

Met voorgenomen verkoop van Nutrifeed aan Denkavit zal ook kalverpoedermerk Kalvolac, dat al 60 jaar onder de vleugels van FrieslandCampina en haar voorgangers valt, een plek krijgen in de Denkavit groep.

| Webinar
| Biest

Onze jongveespecialisten vertellen jullie alles over het melken en vertrekken van biest en het gebruik van de refractometer in deze videos.

| Algemeen, Innovatie, Producten

Afgelopen najaar hebben we een marktonderzoek laten uitvoeren onder melkveehouders om zo een mooi beeld te krijgen van de marktsituatie en van de gedachtegang rondom kalveropfok en het merk Kalvolac. Een 1000 melkveehouders hebben meegewerkt aan deze anonieme vragenlijst. Hieronder vindt u een aantal leuke feitjes die we graag met u delen.

| Leefklimaat

Handschoenen, muts, dikke jas, sjaal, daarmee redden wij het wel, maar de kalfjes zijn daarin toch echt afhankelijk van ons mensen. Kijk mee hoe Cynthia Boon haar kalveren de koude dagen door helpt en Rachelle laat zien welke maatregelen zij neemt om de kalfjes warm te houden tijdens koude winterdagen.

| Algemeen, Webinar

Wil je meer weten over wat het inhoudt om onbeperkt melk te verstrekken aan kalveren en welke resultaten dit kan opleveren? Maar ook welk voersysteem, management en financieel plaatje hierbij hoort? Het wordt allemaal verteld en laten zien in dit webinar door verschillende experts. Schrijf je gauw in.

| Leefklimaat, Luchtweg

Onze Hoest?-mutsen actie deed het goed, uw tips doen het nog beter. We hebben u onlangs gevraagd om uw beste luchtweggezondheidstips te delen. We hebben veel tips ontvangen en de 10 meest ingezonden tips voor u geselecteerd.

| Biest

Afgelopen zondag kwam ik na een borrel van het werk thuis. Ik vond een mooie Belgische blauwe stier in het strohok naast de moederkoe. Op dat moment was ik blij en verrast, dat er een gezond en levend kalf op de wereld was gebracht. Dit is toch altijd even spannend op het moment dat je niet thuis bent. Hierna ben ik snel de koeien gaan melken, zodat ik het kalf van biest kon voorzien.