| Algemeen, Nieuws

Ze rijdt per dag wel 200 kilometer en bezoekt vier dagen per week wel drie tot vier veehouders per dag. Haar eigen klanten, maar ook veehouders die haar hulp inroepen. Lieke Janssen is een bevlogen jongveespecialist bij Agrifirm. Uit ervaring weet ze wat de kunst is om mensen en dieren te helpen om het beter te doen.

| Algemeen, international, Nieuws

Remmelt Jan Arends, sales manager bij Nutrifeed, mag regelmatig op reis om onze huidige distributeurs te ondersteunen op het gebied van Kalvolac en jongveeopfok. In zijn verhaal hieronder deelt hij zijn ervaring en bevindingen met ons van zijn reis naar het Midden-Oosten.

| Algemeen, Nieuws

Vraag Nutrifeed jongveespecialist Johan Verdaasdonk wat hij het mooist vindt aan zijn werk en hij hoeft niet lang na te denken. ‘Naast de veehouder staan om te helpen de jongveeopfok te verbeteren.’

| Webinar

Schrijf je gratis in voor deze webinar! Diarree is een vervelende aandoening die zorgt voor ongemak en groeiachterstand bij kalveren. En kan, in het ergste geval uitmonden in sterfte. In dit webinar nemen twee jongveespecialisten en een dierenarts je daarom mee in de verschillende soorten diarree, de symptomen, hoe te behandelen, maar dus vooral hoe diarree te voorkomen. Door middel van hun kennis en praktische tips ben je weer een stap dichterbij het probleemloos opfokken van die succesvolle melkkoe.

| Algemeen, Nieuws, Producten

Om volledig aan te sluiten bij de marktdynamiek en toekomstige regelgeving is onze productiefaciliteit volledig overgeschakeld naar non-GMO. Naast onze Kalvolac producten, die al jaren non-GMO zijn, bevatten nu ook al onze andere Nutrifeed producten non-GMO ingrediënten. Wij geloven dat we succesvoller kunnen zijn als we focussen op onze kracht: waarde creëren uit zuivel.

| Algemeen, Nieuws, Producten

Met voorgenomen verkoop van Nutrifeed aan Denkavit zal ook kalverpoedermerk Kalvolac, dat al 60 jaar onder de vleugels van FrieslandCampina en haar voorgangers valt, een plek krijgen in de Denkavit groep.

| Webinar
| Biest

Onze jongveespecialisten vertellen jullie alles over het melken en vertrekken van biest en het gebruik van de refractometer in deze videos.

| Algemeen, Innovatie, Producten

Afgelopen najaar hebben we een marktonderzoek laten uitvoeren onder melkveehouders om zo een mooi beeld te krijgen van de marktsituatie en van de gedachtegang rondom kalveropfok en het merk Kalvolac. Een 1000 melkveehouders hebben meegewerkt aan deze anonieme vragenlijst. Hieronder vindt u een aantal leuke feitjes die we graag met u delen.

| Leefklimaat

Handschoenen, muts, dikke jas, sjaal, daarmee redden wij het wel, maar de kalfjes zijn daarin toch echt afhankelijk van ons mensen. Kijk mee hoe Cynthia Boon haar kalveren de koude dagen door helpt en Rachelle laat zien welke maatregelen zij neemt om de kalfjes warm te houden tijdens koude winterdagen.